Wat is*Bannerstunter?

Wat is
Bannerstunter?

Bannerstunter biedt een breed scala aan producten en diensten:

  • Reclame
  • Graphic design
  • Brainstuntsessies
  • Promotiemateriaal 

Onze
Diensten

Reclame

Om de merkboodschap te verspreiden en over te brengen op het publiek, wordt het design op maat afgedrukt. Van gevels tot banners en vlaggenmasten: Bannerstunter zorgt dat merken opvallen. Vloerstickers, freesletters of verlichting? We weten óók ieder interieur te voorzien van een smaakvolle upgrade.

Graphic design

Hulp nodig bij grafische vraagstukken? Onze designers vertalen de unieke merkeigenschappen van klanten door naar spraakmakende designs. Designs die niet alleen bij het merk passen, maar de merkboodschap ook uitstralen.

Brainstuntsessies

Promotiemateriaal nodig, maar nog niet zeker over de huisstijl, uitstraling of het design? Door middel van onze brainstuntsessie achterhalen we de merkeigenschappen van onze klanten. Deze eigenschappen dienen als basis voor graphic designs.

Promotiemateriaal

Naast een indruk ook een reminder achterlaten bij je stakeholders? Bannerstunter zorgt naast een smaakvol (buiten)interieur ook voor promotiemateriaal en relatiegeschenken op maat. Van visitekaartjes tot pennen en USB-sticks: met onze opvallende designs zullen je stakeholders je niet snel uit het oog verliezen.

Onze
mensen

Patrick Dammers*& Felix Luymes

Patrick Dammers
& Felix Luymes

Veel goede vrienden dromen erover sámen iets te beginnen. Voor Patrick en Felix kwam deze droom uit. De sales-skills van Patrick en analytische inzichten van Felix bleken een goede match te zijn voor het bedrijfsleven. Niet alleen het maximale uit een eigen bedrijf, maar ook het maximale uit andere merken halen: dat was (en is nog steeds) het overkoepelende doel van de compagnons. Met flink wat motivatie, daadkracht en overtuiging stapten de heren uit het bankwezen en makelaardij. Bannerstunter was geboren.

 

De Rotterdamse mentaliteit van de compagnons is ook terug te vinden in de cultuur van Bannerstunter. Zo is “gaat niet, bestaat niet”, de norm op de werkvloer. Alle collega’s steken de handen uit de mouwen om merken zo sterk mogelijk visueel weer te geven. Dankzij snel en flexibel schakelen, eerlijkheid en een aaneenschakeling van kwaliteiten binnen het team lukt dit Bannerstunter al meer dan 10 jaar. Patrick en Felix willen, sámen met hun collega’s, blijven groeien om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en het werkplezier te behouden.